2020

MAJ

Nu kan du köpa boken HJÄRNVILJA en FAJT mot STROKEDJÄVULEN  signerade för 123 kr inkl.frakt

Sommaren 2020jpg

 

FEBRUARI

28 februari, vi kan med stor glädje och tacksamhet berätta  att författaren Stefan Di-Omnia har ingått avtal med regissör och producent för rättigheterna till att skapa film av boken KATTSTRYPAREN Rum 419. En stor milstolpe, endast fyra månader efter utgivning av boken, för Stefan och oss på Team EAST Förlag. Nu är det bara att invänta proceduren på mellan 3-5 år innan en färdig produkt kan visas upp. 

 

KAMPANJ TRAILER


  FEBRUARI 2020

7-29 februari kör vi en KAMPANJ för er som följer EAST Förlag eller Stefan Di-Omnia på sociala plattformar.

För 143 kr inkl.frakt köper du signerade inbundna exemplar av kriminalromanen Kattstryparen Rum 419.

För att kunna ta del av KAMPANJEN  går du vidare via denna länk HÄR

242de284-0cf0-4311-92ae-29c7164aff1bjpgNOVEMBER 2019


25 november öppnar vi upp årets julhandel i webbutiken swish BOOKSTORE.  Fyra sammansatta julklappspaket med böcker till mycket bra priser.
Här hittar du årets JULKLAPPAR

2a JULKLAPPS HANDEL 2019jpg


EAST Förlag har öppnat en webbutik med endast swish betalning. I swish BOOKSTORE säljs endast signerade exemplar. Här finns swish BOOKSTORESWISH BOOKSTORE med priserjpg


OKTOBER 2019


EAST Förlag har öppnat upp en sida här på eastforlag.com där vi delar med oss av bokbloggares recensioner och läsarnas omdömen om kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum 419.  Läs recensioner och omdömen HÄR

MALL jpgPRESSMEDDELANDE


från

East Forlag logo farge for hvit bakgrunn webpng


Därför stängde vi den

gamla WEBBUTIKENSTNGT 18 oktober 2019jpg

EAST Förlag KB tog beslutet att helt stänga webbutiken vars webbplattform tillhandahållits av iZettle. Ett företag som år 2018 köptes upp av PayPal för 19 miljarder kronor.

Då varken iZettle eller PayPal kan garantera våra kunder och oss en säker webbutik och en säker betalning väljer vi att omedelbart avsluta samarbetet med iZettle och deras betallösning PayPal.

    Vi på Team EAST Förlag beklagar verkligen det obehag som du som kund drabbats av då belopp dragits från ert konto av PayPal som därefter inte har redovisat inbetalda belopp till oss. EAST Förlag KB har INTE fått betalt för böcker som köpts med betaltjänsten PayPal efter den 29 augusti och framåt under hela år 2019.

Du som kund kan endast få tillbaka beloppet som dragits från ditt konto genom att ringa till

PayPal och deras kundtjänst

08–502 53318

 

Norrköping 2019-10-22

Team EAST FörlagNU ANVÄNDER VI OSS AV SWISH i nya webbutiken HÄR

SWISH BOOKSTORE med priserjpg

4 oktober släpptes BOKTRAILERN 

AUGUSTI 2019

4 augusti släpps förbokningen till kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum 419.  Se teasern inför boksläppets boktrailer. 

FÖRBOKA ditt exemplar HÄR


MAJ 2019

Vi kan bara med stor ödmjukhet och glädje se att båda bokreleaserna är näst intill fullbokade. Vilket gör att vi så snart som möjligt behöver upprätta en väntelista för dem som inte finns plats för, om eventuella återbud inkommer så går platsen till nästkommande inlämnad anmälan. Vi går då efter datum och klockslag då anmälan gjordes. Först till kvarn gäller.Det ÄR först då det står FULLBOKAT på respektive evenemangssida som det är fullbokad och din anmälan hamnar då på väntelistan, vilket du får ett mejl om att så är fallet efter någon dag då din anmälan inkom till oss. 


BOKRELEASE i Norrköping 10 september 2019
För mer info och anmälningsformulär om Norrköping hittar du HÄR

JOLLA RELEASEjpg

BOKRELEASE i Nacka 12 september 2019
För mer info och anmälningsformulär om Nacka hittar du  HÄR

Hotel J Releasejpg 

MARS 2019


BOKRELEASE X 2

Vi kommer att anordna två releasefester för kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum 419.

10 september i Norrköping, mer info och boka din plats HÄR

NORRKPING 10 septemberjpg

12 september i Nacka, mer info och boka din plats HÄR

NACKA 12 september 2019jpg

PRESSMEDDELANDE från EAST FÖRLAG

SISTA CHANSEN!

Fram till 30 mars 2019 går det att köpa boken HJÄRNVILJA EN FAJT MOT STROKEDJÄVULEN för 185 kr inkl frakt i EAST Förlags webbutik.

Vi stänger butiken för ombyggnad inför kommande bokutgivning hösten 2019. Butiken är stängd från 31 mars - 4 augusti 2019.

EAST Förlags webbutik öppnar åter 4 augusti 2019. Då kommer du att kunna köpa boken i nya webbutiken för 220 kr inkl frakt.

Kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum Rum 419 kommer då också gå att förbeställa i webbutiken.

HJRNVILJAjpg

Så fram till 30 mars 2019 köper du boken här:

http://webbbutik.eastforlag.com/product/hjärnvilja

ADLIBRIS har boken i lager och är butiken du kan köpa boken i under tiden vi har stängt för ombyggnad, priset hos ADLIBRIS är 228 kr. Du köper boken hos Adlibris här:

https://www.adlibris.com/…/hjarnvilja-en-fajt-mot-strokedja…

Norrköping 17 mars 2019

Team EAST FÖRLAG 


JANUARI 2019
AVSPRRATjpg

DECEMBER2018


Vi på Team EAST Förlag önskar dig en

GOD JUL & ett GOTT NYTT ÅR

Nu tar vi julledigt och återkommer igen den 7 januari 2019. Ett år som vi ser mycket inspirerande på.
Bokbeställningar via webbutiken skickas ut under ledigheten med några extra dagars fördröjning utöver den vanliga leveranstiden.

GOD JUL 2018 med ramjpg

Nytt utseende på webbutiken, stolta kan vi presentera vår nya butik som är öppen varje dag från 07,00-07,00. Webbutiken där du som kund alltid kommer kunna köpa böcker utgivna på EAST Förlag till absolut bästa priset. Böckerna är dessutom signerade av författaren, ska du ge bort boken så kan du också få en dedikation i boken.  Så här ser Webbutiken ut
Gör ett snabb besök i butiken redan idag HÄR
2018jpgTeam EAST Förlag
kommer i januari månad 2019 presentera en helt ny plattform som kommer gynna mindre kända författare att få synas i ett skyltfönster som kommer exponeras kraftigt under år 2019. Att få en plats på första sidan, där alla kommer att synas lika mycket.
Platsen som är ett alternativ till dem stora svenska "Bokelefanterna" som Adlibris, Bokus och Akademibokhandeln. 
Mer om detta kommer att dyka upp här under aktuellt och sedan under en egen flik här på hemsidan.

Nu avslutar vi  år 2018, med att verkligen se

 fram emot ett mycket intressant

år

 2019

REKLAM 2018jpg
Kom till NORRKÖPING  10 september 2019

BOKRELEASEjpg
Glädjande kan vi nu meddela att datum för bokreleasen för kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum 419 är bokat nu till att ske Tisdagen 10 september 2019 i centrala Norrköping. Vill du och dina vänner vara gäst på releasen? Ja då läser du mer om hur du gör då:  HÄR


  NOVEMBER2018

BOKTRYCKERI jpg

Team EAST Förlag kan idag 29 november 2018 med stor glädje, stolthet och tillförsikt meddela att vi godkänt offerterna för tryckning av kriminalromanen Kattstryparen Rum 419. Vi anlitar alltid svenska tryckerier av två anledningar. Närproducerat (miljön) skapar arbetstillfällen och skatteintäkter (arbete med riktiga löner och avtal). Affärsuppgörelsen med tryckeriet gäller utgåvor i hårbunden upplaga och storpocket upplaga.

Båda upplagorna ges ut samtidigt i september år 2019.

Vi i Teamet hoppas att du som kund köper boken i förlagets Webbutik, gör du det så får du boken till absolut bästa priset på marknaden, du gynnar även miljön (inga onödiga transporter via mellanhänder) och du får även boken signerade och en dedikation till någon speciell person skriven av författaren Stefan Di-Omnia enligt ditt önskemål. Hem till dig kommer boken med Posten!

Nu jobbar teamet vidare med att få till en uppgörelse med ett ljudboksförlag, det ser vi fram emot.LOGGAjpg
Unders slutet av november så har vi byggt om här på hemsidan inför det som komma ska =   ÅR 2019
Du har på många flikar möts av bilden
UNDER UPPBYGGNADjpg

Men det kommer bli väldigt bra för oss men framför allt för dig som kund, just dig är det som vi bryr oss om mest. Därför hoppas vi att du känner dig nöjd med det du ser och är med oss in nu i förlagets mest spännande skede.  Året vi satsar hårt på.

Vi på Team EAST Förlag

är glada och tacksamma över att du är med oss hela vägen in i

r 2019 mindrejpgOKTOBER 2018


Team EAST Förlag har bestämt vid ett planeringsmöte tillsammans med författaren Stefan Di-Omnia att i samband med utgivningen av kriminalromanen Kattstryparen Rum 419 i september 2019, kommer boken ges ut i hårdbundet format och storpocket.
Vi kommer satsa på att ge så många som möjligt att köpa boken i sitt favorit utförande och ekonomiska möjligheter. Gällande ljudboks format så diskuterar vi fortfarande den saken, hur vi ska genomföra produktionen och distributionen. Vi återkommer då vi vet mer om den saken.KATTSTRYPAREN  ARBETSOMSLAGjpgSlutförhandlar om samtliga rättigheter till romanen Latrodectus Mactans,  en roman skriven av författaren Stefan Di-Omnia utan någon avsaknad i vetskapen om vem avsändaren  är och hennes egentliga budskap.

"Han måste skrämmas till tystnad, hon kan inte längre styra över lojalitetens tystnad i det hon berättat för författaren, han som avslutat allt samarbete med henne. Kommer han inte tystas på ett eller annat sätt, så är det hon som är ”Golhönan” och lovligt byte innanför stängslen på samtliga Sveriges anstalter. Hennes höga anseende inom kriminella världen och övriga interner kommer raseras helt. Den golande hönan ska tystas och det vet hon, det är så de oskrivna reglerna är för alla intagna. Även för den farligaste av dem alla, Latrodectus Mactans Killing Queen."
Läs mer om romanen på författarens hemsida här: STEFANDI-OMNIA.COM

ArbetsomslagjpgSEPTEMBER 2018

Vi är otroligt stolta och nöjda med att vi 20 september 2018 köpte rättigheterna till musiken till boktrailern som ska marknadsföra författaren Stefan Di-Omnia,s kommande kriminalroman KATTSTRYPAREN Rum 419. Musiken kommer öka spänningen och intresset för det som ögat kommer se.
Film musikpng
EAST Förlag har tecknat avtal på nytt och större förråd där vi kan lagerhålla böcker och andra skrifter. Vi är glada över att nu få ett 2,5 kvm större förråd än tidigare förråd hos annan aktör, de bästa med byte av samarbetspartner är att vi sparar in drygt 7000 kronor per år. Detta trots större utrymme.

IMG_20180918_131535jpg
IMG_20180918_131549jpghjrnviljaupplaga1_1jpg

Team EAST Förlag gläds åt att fyra år efter utgivningen av boken HJÄRNVILJA EN FAJT MOT STROKEDJÄVULEN så är det en strid ström av beställningar av boken. Varje dag denna vecka så ligger flera beställningar i inkorgen på mejlen. Från Bokinfo, Bokus och webbutiken. 

Att Stefan Di-Omnia,s bok inspirerar och ger människor hopp om livet bevisas av alla beställningarna som kommer in till oss.

 Så här berättar Stefan själv i två tv-soffor om det som hände honom i september år 2008. Händelser under fem år som blev boken som snart sålts slut. Över 2700 sålda exemplar!

Nyhetsmorgon Tv4  Se klippet HÄR  

 

Gomorron Sverige SVT1  Se klippet HÄR

 

 

Boken köper du i förlagets Webbutik 

HÄR

 
AUGUSTI  2018
Adlibrisjpg
1  augusti mitt under rådande semester så har vi förhandlat klart med   Nordens största nät bokhandel. Avtalet är nu underskrivet av bägge parter och gäller så långt vi båda vill ingå detta samarbete.  

JULI 2018

SEMESTERjpg
SEMESTER

1 juli - 19 augusti 2018 har vi på Team EAST Förlag semester.

Vi kommer trots semester att se till att beställda böcker från Webbutiken kommer att levereras ut som vanligt till våra kunder.

Det vi tar semester ifrån är telefon, mejl och sociala medier.

Trevlig fortsättning på sommaren önskar vi på

Team EAST Förlag
JUNI 2018

Team EAST Förlag önskar alla en glad midsommarhelg 2018