AKTUELLT  

 

AKTUELLT NU!


OKTOBER 2019


Team EAST Förlag har bestämt vid ett planeringsmöte tillsammans med författaren Stefan Di-Omnia att i samband med utgivningen av kriminalromanen Kattstryparen Rum 419 i juni 2019, kommer boken ges ut i hårdbundet format och storpocket.
Vi kommer satsa på att ge så många som möjligt att köpa boken i sitt favorit utförande och ekonomiska möjligheter. Gällande ljudboks format så diskuterar vi fortfarande den saken, hur vi ska genomföra produktionen och distributionen. Vi återkommer då vi vet mer om den saken.Arbetsomslagjpg
Slutförhandlar om samtliga rättigheter till romanen Latrodectus Mactans,  en roman skriven av författaren Stefan Di-Omnia utan någon avsaknad i vetskapen om vem avsändaren  är och hennes egentliga budskap.

"Han måste skrämmas till tystnad, hon kan inte längre styra över lojalitetens tystnad i det hon berättat för författaren, han som avslutat allt samarbete med henne. Kommer han inte tystas på ett eller annat sätt, så är det hon som är ”Golhönan” och lovligt byte innanför stängslen på samtliga Sveriges anstalter. Hennes höga anseende inom kriminella världen och övriga interner kommer raseras helt. Den golande hönan ska tystas och det vet hon, det är så de oskrivna reglerna är för alla intagna. Även för den farligaste av dem alla, Latrodectus Mactans Killing Queen."
Läs mer om romanen på författarens hemsida här: STEFANDI-OMNIA.COM

ArbetsomslagjpgSEPTEMBER 2019

Vi är otroligt stolta och nöjda med att vi 20 september 2018 köpte rättigheterna till musiken till boktrailern som ska marknadsföra författaren Stefan Di-Omnia,s kommande kriminalroman KATTSTRYPAREN Rum 419. Musiken kommer öka spänningen och intresset för det som ögat kommer se.
Film musikpngEAST Förlag har tecknat avtal på nytt och större förråd där vi kan lagerhålla böcker och andra skrifter. Vi är glada över att nu få ett 2,5 kvm större förråd än tidigare förråd hos annan aktör, de bästa med byte av samarbetspartner är att vi sparar in drygt 7000 kronor per år. Detta trots större utrymme.

IMG_20180918_131535jpg
IMG_20180918_131549jpg

hjrnviljaupplaga1_1jpg

Team EAST Förlag gläds åt att fyra år efter utgivningen av boken HJÄRNVILJA EN FAJT MOT STROKEDJÄVULEN så är det en strid ström av beställningar av boken. Varje dag denna vecka så ligger flera beställningar i inkorgen på mejlen. Från Bokinfo, Bokus och webbutiken. 

Att Stefan Di-Omnia,s bok inspirerar och ger människor hopp om livet bevisas av alla beställningarna som kommer in till oss.

 Så här berättar Stefan själv i två tv-soffor om det som hände honom i september år 2008. Händelser under fem år som blev boken som snart sålts slut. Över 2700 sålda exemplar!

Nyhetsmorgon Tv4  Se klippet HÄR  

 

Gomorron Sverige SVT1  Se klippet HÄR

 

 

Boken köper du i förlagets Webbutik 

HÄR

 
AUGUSTI  2019
Adlibrisjpg
1  augusti mitt under rådande semester så har vi förhandlat klart med   Nordens största nät bokhandel. Avtalet är nu underskrivet av bägge parter och gäller så långt vi båda vill ingå detta samarbete.  

JULI 2019

SEMESTERjpg
SEMESTER

1 juli - 19 augusti 2018 har vi på Team EAST Förlag semester.

Vi kommer trots semester att se till att beställda böcker från Webbutiken kommer att levereras ut som vanligt till våra kunder.

Det vi tar semester ifrån är telefon, mejl och sociala medier.

Trevlig fortsättning på sommaren önskar vi på

Team EAST Förlag


JUNI 2019


Team EAST Förlag önskar alla en glad midsommarhelg 2018


MAJ 2019

Vi på Team EAST Förlag har bestämt oss för att ge bokbloggare som anmält intresse för kommande kriminalromanen också  ett recensions- /läs exemplar av författaren Stefan Di-Omnia,s inspirerande bok HJÄRNVILJA. Boken gavs ut hösten 2014, det är en spännande och inspirerande bok, som öppet beskriver hur det är att drabbas av sjukdomen stroke. Att bli helt förlamad och ta fajten om att ta tillbaka livet. Efter fem år sprang Stefan i mål.

För att kunna ta del av detta erbjudande och då få RABATTKODEN så måste du gå in och anmäla ditt intresse för kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum 419

Hur du gör då, läser du mer om HÄR

Information om erbjudandet hittar du HÄR 

Se hemma hos inslaget på TV4, då kanalen besöker Stefan Di-Omnia författaren till boken här ovan. 

Strokedagen 2018

 

Tisdag den 8 maj så är det nationella strokedagen i Sverige

Vi på EAST Förlag kommer ge dig som drabbad, dig som anhörig eller dig som bara vill läsa boken om när det omöjliga blev, MÖJLIGT. Vi har under 24 timmar hela dygnet den 8 maj 2018 kraftigt sänkt priset på HJÄRNVILJA EN FAJT MOT STROKEDJÄVULEN till 100kr (inkl,frakt) om du köper boken i förlagets webbutik. Du skriver in rabbatkoden STROKEDAGEN i kassan och rabatten dras av,  så blir boken din för endast 100kr!  Mer informations finns i Webbutiken, under fliken här på hemsidan. 

Beställ/köp boken den på STROKEDAGEN 8 maj 2018 HÄR 

Läs mer om boken HÄRSTROKEDAGEN 2018jpg


 NOVEMBER  2017
BLACK WEEKEND vitjpg

Svarta helgen (BLACK WEEKEND erbjudande från EAST Förlag. Köp två böcker för det OTROLIGT låga priset 230kr inkl.frakt och få fyra kulspetspennor som gåva från oss på Team EAST Förlag.

Erbjudandet gäller alla beställningar gjorda hela helgen fram till söndag kväll 26 november 2017 klockan 23,59,59.

BLACK WEEKEND erbjudandet HÄR

OKTOBER 2017
I förlagets webbutik köper du boken HJÄRNVILJA EN FAJT MOT STROKEDJÄVULEN till absolut bästa pris för dig som kund, dessutom så medföljer två snygga och för handen sköna och perfekta kulspetspennor med i bokpaket från förlaget som är bäst för dig som kund. Du köper boken HÄR
Bok och tv pennor jpg
Stefan meddelar förlaget att han planerat om lite i sin process över vilka ordning han tänker skriva böckerna i.
Debut kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum 419 är boken som Stefan skriver på nu. Planerad utgivning är i slutet av november 2018.

KATTSTRYPAREN Rum 419jpg
Läs mer om kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum 419 på författaren Stefan Di-Omnias hemsida HÄR Där på hemsidan kan du även läsa mycket mer om boken på Stefans BOKblogg.


Under tiden som manuset till KATTSTRYPAREN Rum 419 genomgår lektör-, korrektur- och språkgranskning så kommer Stefan att påbörja upplägget för researcharbete och karaktärs sättningen  till kriminalromanen Längs Vägen Dör Vänskapen.
LNGS-VGEN-DR-VNSKAPENjpg
Läs mer om kriminalromanen Längs Vägen Dör Vänskapen på författaren Stefan Di-Omnias hemsida HÄR


SEPTEMBER 2017

Vi på EAST Förlag kan idag 14 september 2017 stolt meddela att vi köpt rättigheterna till författaren Stefan Di-Omnias trilogi VIRUSNOVA.

Rättigheterna till färdigt manus till del 1.

VIRUSNOVA 1jpg

Optionsrättigheterna till del 2 &

VIRUSNOVA 2jpg

del 3

VIRUSNOVA 3jpg

Det ska bli väldigt roligt och spännande att följa utveckling i Stefans skrivande. Två kriminalromaner först för att sedan skriva trilogin. Känns som ett väldigt klokt och genomtänkt beslut i hur böckerna ska ges ut för att få bästa tänkbara möjligheter på bokmarknaden.

Läs mer om trilogin VIRUSNOVA på författaren Stefan Di-Omnias hemsida HÄR