HJÄRNVILJA EN FAJT MOT STROKEDJÄVULEN 


 
Boken Hjärnvilja en fajt mot strokedjävulen är boken om en människas kamp om livet på alla plan och för all framtid. Att drabbas av en akut sjukdom som totalt slår en brutal knockout på hjärnan så att kroppen inte längre kan styras till någon del. Mer än att andning, hjärta och blinkning med vänster ögonlock är det enda som fungerar på vänster kroppshalva. Allt annat är dött, finns inte något liv kvar alls! 

Efter att ha drabbats av tre hjärnblödningar på nio dagar och med facit i handen att 75% av alla som drabbas av hjärnblödning dör, så har inte läkarna så mycket hopp om att Stefan ska överleva. Eller han har egentligen ingen chans att överleva, men han gör det. 

Han tar fajten om livet, han ska ta tillbaka ett värdigare liv och han gör det i en otroligt fajt mot det absolut värsta motstånd man kan tänka sig. Att få liv i en halv kroppshalva som är helt död, helt förlamad. Efter fem år och 54 000 träningstimmar i egen regi är han återställd och springer Norrköpings Stadslopp på en mil. Ingenting har varit gratis, ingenting har varit lätt, aldrig har det varit medvind eller solsken en hel dag. Men det är så att framgång är inte gratis, framgång sker inte genom ett knapptryck eller ett piller. Att lära något helt dött att få liv igen kräver viljan, envisheten, motivationen och hoppet om att det faktiskt går. 

Läs denna bok som tusentals andra drabbade, anhöriga, sjukvårdare och helt vanliga människor som vill få inspiration till att se och verkligen på riktigt veta om att INGENTING ÄR OMÖJLIGT!  Kunde Stefan så finns faktiskt möjligheten att även du kan uppnå dit du själv vill komma till. 
Köp signerade exemplar HÄR
 

Omslagets framsida

Köp och beställ signerat exemplar HÄR

Hör och se Stefan berätta för Jessica Almenäs i Nyhetsmorgon om när han drabbades av sjukdomen stroke och vägen tillbaka.  Fler inslag i Fråga Söndag på TV4 och SVT Gomorron Sverige samt radioinslag finns på Stefans hemsida här:  MEDIA

Tv-reportage hemma hos Stefan i Norrköping