Ett buntband i plast benämns inom yreksbranschen där dessa används dagligen, för "KATTSTRYPARE"
 

Klicka på bilden så kan du läsa omslaget baksidestext

Här kommer du från 4 augusti  2019 att kunna förboka ditt exemplar av första upplagan. 

Hårdbunden eller Storpocket format.

Boken skickas från oss den 11 september 2019.

Vill du recensera boken så har du mer information om vad som gäller, HÄR 

Vi kan nu  meddela att vi har två release fester för boken.

NORRKÖPING

NORRKPING 10 septemberjpg

Tisdagen 10 september 2019 kl: 19 - 21:30 hos

Jolla CHOKLADMAKARNA


NACKA

NACKA 12 september 2019jpg

Torsdagen 12 september 2019 kl: 19 - 21:30

Hotel J


Komma på någon av releaserna!

Vill du och dina vänner komma på någon av de två releaserna, klicka då på någon av bilderna eller ortsnamnen här ovan så får du mer info och kan boka plats för dig och din vän/vänner. 

 

Författarens egna ord om Kriminalromanen

KATTSTRYPAREN Rum 419

KATTSTRYPAREN Rum 419, är min debut inom denna genre som kriminalromaner tillhör . Jag har lagt ner drygt fyra års researcharbete för att kunna nå ända fram till slutet, och jag lyckades nå mer,  mer än så. Grundstoryn är baserad på den skrämmande verkligheten i mordet som i media kallats för ”Hotellmordet”. Mordet sker  i Västerås sommaren 2013.

Karaktärerna  är som man i branschen säger fiktiva, och alla eventuella likheter med verkliga personer har fritt skapats utifrån läsarens egna frihet. Att fritt visualisera om karaktärerna passar in på personer som finns i deras närhet, i nuet eller bakåt i tiden. Ett levande göra som jag som författare på inget sätt kan bära ansvar över att så kan ske.

Platserna där själva storyn utspelar sig på är många, då storyn startar sent år 1969 i Bagarmossen. 

"Operationen är livsavgörande för den unga mamman och allt måste ske snabbt och i flera moment samtidigt för att hon ska ha en chans att överleva. Efter några timmar kan teamet andas ut och hon rullas ut genom den breda dörren från operationssalen. Narkossjuksystern noterar tiden 13,13  i minnet som de två svarta visarna visar på den lilla gråvita klockan ovanför dörren. Klockan som mamman nu passerar under då hon ska överlämnas till personalen på uppvaket. Tiden hon passerar under den lilla gråvita klockan skrivs in i journalanteckningarna. Operationen i sig blir lyckad och inga komplikationer tillstöter, men mamman får ändå stanna kvar några dagar extra på Södersjukhusets för observation på BB-avdelningen.

Personalen på avdelningen är bekymrade över mammans något avvisande intresse för sin nyfödda dotter. Det är allt för ofta som hon låter dottern hellre ligga ensam i sin genomskinliga balja på hjul, baljan som alla nyfödda får som sin första säng i livet. Sällan ser personalen mamman ta sin dotter tätt intill sig och hålla henne nära sig. Lika ensam i livet på BB som den unga mamman är, blir också starten i livet för den nyfödda dottern. Dotterns personlighet som formas efter hennes tidiga ensamma kamp om att synas för att överleva. Hon blir från första dagen i sitt liv krigaren som är fylld av sitt eget ilskna skrik för överlevnad. Ondskans dotter är född och hon  finns i verkligheten någonstans där ute, hon vars uppsyn sprider iskall skräck .

Vem vill möta barnet som aldrig blir som andra barn. Barnet som blir vuxet och som aldrig blir som andra vuxna. Barnet som tidigt visar avsaknad av empati. Den emotionella inlärning och utvecklingen av empati som till stor del skapas i samspelet mellan förälder och barn. Samspelet som aldrig hittat fram till ondskans dotter, som aldrig någonsin ens i vuxen ålder hittat fram. Hon är och förblir själsligen grundligt ond. Den mindre smickrande personligheten tar sig tidigt in i hennes hjärna och formar hennes person till narcissistens signum att målet alltid är att krossa andra människors lyckligare liv än att hon själv är den olyckligaste människan i världen. En person som mamman aldrig någonsin kunnat älska.

Boken utspelar sig till stora delar i  Fisksätra, Nacka , Saltsjö-Boo, Enskede, Torstuna, Vemdalen, Västerås och Fjärdhundra

Ondskans dotter dödar sitt eget kött och blod utan att känna någonting annat än att hon uppnått sina mål samtidigt som hon njuter fullt ut i dödsskräckens ögonblick då offrets pupiller förminskas till små springor, då ögonvitorna sakta spricker i för henne vackra blodröda punktformade mönster…

Då du hör flickans sista åtta ord av ånger i frågan hon ställer direkt till sin mamma så stannar tiden för all evighet i det gränslöst hemska. Åtta ord som får dig som läser orden att aldrig någonsin glömma tiden du hörde flickans ord om hennes vetskap.  ÅTTA ORD av mardrömmen som dottern alltid lever med i sin vetskap om sanningen. Hon som är ondskans dotters egen dotter, hon som är elva år dagen hon säger åtta ord riktade till hennes onda mamma.


Önskar dig en fängslande  läsning

Stefan Di-Omnia   

Författare      

 

Se filmen om den verklighet som våran STOR satsning nu sker på boken

som ges ut år 2019 bygger på!


Kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum 419