Ett buntband i plast benämns inom yreksbranschen där dessa används dagligen, för "KATTSTRYPARE"

FÖRBOKA ditt signerade exemplar av första upplagan.

HÄR

FRBOKNING 2019 PRISjpg

Hårdbunden eller Storpocket format.

Begränsat antal signerade exemplar:

200 exemplar Hårdbunden

200 exemplar Storpocket


Boken skickas från oss den 11 oktober 2019


 

Klicka på bilden så kan du läsa omslaget baksidestext

Vill du recensera boken så har du mer information om vad som gäller, HÄR 

Vi kan nu  meddela att vi har två release fester för boken.

NORRKÖPING

NORRKPING 10 septemberjpg

Tisdagen 10 september 2019 kl: 19 - 21:30 hos

Jolla CHOKLADMAKARNA


NACKA

NACKA 12 september 2019jpg

Torsdagen 12 september 2019 kl: 19 - 21:30

Hotel J


Komma på någon av releaserna!

Vill du och dina vänner komma på någon av de två releaserna, klicka då på någon av bilderna eller ortsnamnen här ovan så får du mer info och kan boka plats för dig och din vän/vänner. 

 
 

Författarens egna ord om Kriminalromanen

KATTSTRYPAREN Rum 419

KATTSTRYPAREN Rum 419, är min debut inom denna genre som kriminalromaner tillhör . Jag har lagt ner drygt fem års researcharbete för att kunna nå ända fram till slutet, och jag lyckades nå mer,  mer än så. Grundstoryn är baserad på den skrämmande verkligheten i mordet som i media kallats för ”Hotellmordet”. Mordet sker  i Västerås sommaren 2013.

Karaktärerna  är som man i branschen säger fiktiva, och alla eventuella likheter med verkliga personer har fritt skapats utifrån läsarens egna frihet. Att fritt visualisera om karaktärerna passar in på personer som finns i deras närhet, i nuet eller bakåt i tiden. Ett levande göra som jag som författare på inget sätt kan bära ansvar över att så kan ske.


Platserna där själva storyn utspelar sig på är många, då storyn startar sent år 1969 i Bagarmossen, tar sig vidare till  Fisksätra, Nacka , Saltsjö-Boo, Enskede, Torstuna, Vemdalen, Västerås och Fjärdhundra.


BAKSIDESTEXTEN

I rum 419 på Stadshotellet i Västerås hittas Lasse Wiggeby naken på sängen med ett buntband i plast hårt åtdraget runt halsen. En kudde är placerad över hans förvridna, blågrå ansikte. Polisiärt tyder allt på ett rånmord, men omständigheterna är märkliga och motiven många.

Efter etthundratre dagar grips Helen Aaberg-Wiggeby för mordet och förs, med handfängsel och dold under en grön tröja, in bakvägen till sal 6 i Västmanlands Tingsrätt för att häktas.

 Inne i salen spänner hon sina svarta, iskalla ögon i åhörarna och hånler. Hennes självsäkerhet är slående, hon vet något som ingen annan i rummet känner till.

 Författaren sitter i samma sal. Ögonen och hånleendet får honom att i samma stund bestämma sig för att ta reda på allt. Vad är det som gör den misstänkta mördaren så självsäker?

 

********

Hösten 2013 börjar författaren Stefan Di-Omnia gräva grundligt i släkten Aabergs förflutna. Han möts av ett dödligt, fruktat mörker. En släkt fylld av bristande empati och moral och avsaknad av tjuvheder. Bilden som växer fram i första mötet med den då tolvåriga flickan våren 1981 är mer skrämmande än vad han någonsin kunnat föreställa sig. Ett minderårigt barn som är ett charmigt, manipulativt, hänsynslöst monster. Blodsbandet går i arv inom släkten Aaberg.

Trettio år av bottenlös ondska rullas upp, skräckslagna personer berättar, de som drabbats av hennes ondska. En helvetisk ondska som bekräftas i juni 2015 då hennes egen tolvåriga dotter, Felicia, yppar åtta ord som får hjärtan att frysa till is. Flickan som vet att det finns ett ännu större och mer fruktat mörker…

 


Önskar dig en fängslande  läsning

Stefan Di-Omnia   

Författare      

 

Se filmen om den verklighet som våran STOR satsning nu sker på boken

som ges ut år 2019 bygger på!


Kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum 419