DENNA SIDAN ÄR UNDER UPPBYGGNADPresentation av våra böcker 


 

HJÄRNVILJA EN FAJT MOT STROKEDJÄVULEN


Boken gavs ut den 17 september 2014. Författaren drabbades hösten 2008 av tre hjärnblödningar på nio dagar. Stefan var helt förlamad, dömd av sjukvården till ett framtida liv i el-rullstol, personliga assistenter dygnet runt och färdtjänsten som skulle sköta transporterna.

Efter månader på tre olika sjukhus och en rehab klinik så kom Stefan hem, hem till sina egna tankar om livet som var slaget i spillror. 44-år och svårt handikappad fysiskt, med den psykiska dagliga kampen om att börja vägen tillbaka mot ett så mycket bättre liv. Livet bort från det neurologiska handikapp som biverkningarna medfört efter akuta sjukdomen stroke.

Han tog fajten, han skulle tillbaka. Kunde det vara möjligt att ta sig tillbaka in i livet igen med en skada på hjärnan som är 5,2 kvadratcentimeter där allt är dött. Det som är dött i hjärnan är i området som sköter hela vänster sidas funktioner.

Med egen fokuserad och målinriktad träning i egen regi och med övningar som han själv utformat så kom Stefan tillbaka till livet. Han gjorde det mer än väl. I två år bad och tjatade sjukvården, anhöriga och andra drabbade att Stefan skulle skriva en bok om sin resa mot sitt mål. Boken har sålts i över 2700 exemplar och Stefan är en flitig anlitad föreläsare som inspirerande kan visa att livet på alla plan ÄR möjligt att påverka med sin vilja.

Läs mer om boken HÄR 

 

Presentation av våra Digitala böcker 


Presentation av våra Ljud-böcker 


DENNA SIDAN ÄR UNDER UPPBYGGNAD


HJÄRNVILJA EN FAJT MOT STROKEDJÄVULEN

LJUDBOK


Stefan håller på att spela in ljudbok efter original manus till första upplagan. Ljudboken kommer du som kund att kunna lyssna på gratis här på EAST Förlags hemsida. 

MER INFORMATION KOMMER UPPDATERAS UNDER HELA PROCESSEN FRAM TILL UPPLÄGGNINGEN.


 Här kommer du att kunna lyssna på ljudboken: LJUDBÖCKER