TEXT OM SIDAN

 

NYHETER

TITEL: MATA INTE SKUGGORNA

FÖRFATTARE: THERESE RENÅKER 

KATEGORI:  ROMAN

UTGIVEN: 2018-08-26

TITEL:

FÖRFATTARE:

KATEGORI:

UTGIVEN:

 

KATEGORIER

BARN & UNGDOM

BIOGRAFI

DECKARE / KRIMINALROMANER

FAKTA

FAMILJ / HÄLSA

STROKE - DJÄVULENS SJUKDOM.

JAG STEFAN DI-OMNIA BLEV TRÄFFAD och nedslagen av sjukdomen STROKE, en knockout på hela livet. Livet i hjärnan och i kroppen kändes inte längre som ett liv. Livet var helt utslaget och hopplöst över, helt förlamad 44 år gammal! Chansen att jag skulle kunna resa mig upp igen var obefintlig, enligt sjukvården. Den prognosen lade överläkaren på en av Europas bästa rehab kliniker fram så här: -Du kommer att sitta resten av ditt liv i en elrullstol som Du sköter med den friska armen. Den skadade sidans ben och arm kommer du aldrig få att fungera igen, möjligen stödja på den skadade sidans ben om Du har något som stöd.

DÄR BÖRJAR REHABRESAN TILLBAKA MOT LIVET, efter att jag överlevt den största hjärnblödningen som någon har gjort på tjugofem år i Sverige. Nu startar den fysiska och mentala fajten om livet. För ett liv fyllt av värde.

Går hjärnan att reparera eller programmera om? Nej och ja!

MED HJÄRNVILJA UPPBYGGD PÅ EN MENTAL STYRKA, tanken att aldrig ge upp och med orden som tände mig: "Sitt inte här och tyck synd om dig själv! Det är inte livet som kommer hit och erbjuder dig livet, Stefan. Det är Du själv som får erbjuda Dig själv ditt liv. Jag litar på dig, så gör det du med! Du vet vad som krävs så kör nu...
PSYKOLOG Frank R.

O:ET I OMÖJLIGT RADERADES UT för all framtid år 2008 . Se alltid allt i livet som möjligt! I AUGUSTI 2013 SPRINGER JAG STADSLOPPET PÅ EN MIL I NORRKÖPING.
DET ÄR MÖJLIGT!

Läs mer om boken och beställ den HÄR


Format: Inbunden
Språk: Svenska
Antal sidor: 319
Utgivningsdatum: 2014-09-17
ISBN: 9789198177800

ROMAN

För den som lever i mörkret är skuggan en vän, Gabriel vet. I fyra år har han jagat, flytt, sprungit i sitt eget och skogens mörker för att undkomma minnena och hålla sig ovanför vattenytan. Han har tvingat sig att överleva, inte för att han velat, utan för att han är skyldig de andra det.

När han möter Hanna på sin nittonde födelsedags morgon är det färgerna som drabbar honom, sedan hon. Det är så det är med Hanna, man ser färgerna först. Hon är van vid det, van att synas, ta plats, sticka ut. Om det inte vore för hennes uppenbara intelligens skulle hon vara ett problem.

Ödet för dem samman, Gabriel och Hanna, den osynliga och den som alltid syns. Deras möte ska komma att förändra inte bara deras, utan också andra människors liv.

Mata inte skuggorna är Therese Renåkers debutroman. En roman om kärlek. Om kärlekens förmåga att bygga broar och riva murar, om rädslan och kraften att överbrygga den, om fördomar och att gå bakom skal och sköldar. Men det är också en roman om tunga ryggsäckar, om flykt och separation, om längtan, misstro och hopp, om system som begränsar och vad som kan frigöras när vi får hjälp att gå bortom dem. Mata inte skuggorna är en kärleksroman om att se, synas och bli sedd.


Läs mer om boken och beställ den  HÄR


Format: Inbunden
Språk: Svenska
Antal sidor: 392
Utgivningsdatum: 2018-08-26
ISBN: 9789163973499

 

POCKET

FÖRFATTARE A-Ö

A

B

C

D

Stefan Di-Omnia
E
F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

Therese Renåker

S

T

U

V

X

Y

Z

Å

Ä

Ö


ÖVRIGA