Kriminalromanen

KATTSTRYPAREN Rum 419

 

Team EAST Förlag inbjuder till Bokrelease 

Norrköping

Tisdag 10 september 2019


Releasefesten  i Norrköping är en sluten bokreleasefest där du som läsare/gäst är välkommen att delta på genom att anmäla dig via formuläret här nedan. Du får gärna bjuda med en eller två vänner på festen som kommer att hållas på Jolla CHOKLADMAKARNA  i centrala Norrköping, kl 19:00-21:30.

Läs här nedan hur du anmäler ditt intresse


Vill du komma på festen?

Fyll i formuläret här nedan med fullständiga namn på dig/er som kommer på releasefesten. Fyll i formuläret senast tisdagen 27 augusti 2019,

Du kommer få ett bekräftelse mejl från oss fredagen 30 augusti 2019 , i mejlet kommer era samtliga namn finnas med. Mejlet är din/er entré in och ska visas upp vid entrén för att få komma in på bokreleasen kl 19:00. Du får ta med dig max två gäster på festen, samtliga namn ska finnas med i anmälan!


SISTA ANMÄLNINGSDAG 27 augusti 2019


Begränsat antal platser! Lättare tilltugg kommer att serveras, din och dina gästers platser är bokade i samband med att du får bekräftelse mejlet från oss fredagen 30 augusti 2019. Då det är begränsat antal platser så ser vi gärna att du/ni köper en bok om ni kommer 1-2 personer, två böcker om ni kommer 3 personer.  Givetvis får ni köpa fler böcker än så.

FÖRST TILL KVARN GÄLLER  

All information du behöver står i mejlet från oss som skickas ut 30 augusti 2019.CHAMPANGE JOLLA Chokladjpg

Varmt välkommen att skicka in din anmälan till att medverka på releasefesten  hos  Jolla CHOKLADMAKARNA  i Norrköping för kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum 419

Vänligen

Team EAST FörlagAnmälan bokrelease NORRKÖPING

Dina eventuella frågor svarar vi på antingen direkt på mejl: eastforlag@outlook.com 

Helst ser vi att du använder nedanstående formulär för frågor.

FRÅGOR bokrelease Norrköping

Hitta till  Jolla CHOKLADMAKARNA