FÖRFATTAREN

Stefan Di-Omnia

Författaren Stefan Di-Omnia bestämde sig på hösten 2011 att skriva sin första bok. 17 september 2014 stod han med första exemplaret av boken HJÄRNVILJA en fajt mot strokedjävulen i sin hand. En ny författare ska glädjas mycket åt om 500 exemplar av boken säljs, Stefans nischade bok om akuta sjukdomen stroke har sålt 2700 exemplar. En mycket bra start på sitt författarskap.

Boken har för Stefan varit en bok där han sedan han bestämde sig för att skriva boken år 2011 och efter utgivningen åkt land och rike runt och föreläst med inspirerande föreläsningar om att ta tillbaka livet. Hösten 2016 i Karlstad då han föreläste på Liv & Hälsa mässan, så bestämde han sig på kvällen över en bit mat och ett glas vin i hotellets restaurang. Nu är det slut med föreläsningar, lusten fanns inte längre. Suget efter att få skriva på heltid var så mycket större.

Stefan Di-Omnia är nu författare på heltid och jobbar fokuserat på kriminalromans debuten KATTSTRYPAREN Rum 419, boken som är byggd på verkliga händelser. Stefan har bestämt sig för att hans samtliga böcker ska i grunden vara byggda på verklighet. Så verkligt skrämmande som det bara kan bli i verkligheten.

Writer Stefan Di-Omnia 2jpg

Stefan Di-Omnia är en mycket driven person som jobbar med fullt fokus på de mål han sätter upp. Mål som han lyckas att uppnå därför att han gör allt med 100% noggrannhet. EAST Förlag är övertygande om att Stefan kommer bli en av Sveriges mest uppskattade författare som kommer leverera böcker som läsarna kommer att älska mer än någonsin de gjort tidigare.  Stefan Di-Omnia är en författare som sitter på en skatt av bokmanus som nu ska skrivas ner och ges ut som böcker.Läs mer om Författaren Stefan Di-Omnia och böcker i produktion samt planerade böcker på hans hemsida                STEFANDI-OMNIA.COM

där Stefans mycket uppskattade BOKblogg även finns.