Beställa recensionsexemplar

 

Recensionsexemplar kan beställas av alla som regelbundet och på ett seriöst sätt recenserar böcker i tidningar, tidskrifter, i radio och på tv och på bloggar samt i olika former på nätet. Personer som kan recensera boken/böcker är det vi är ute efter!  Omdömen är något helt annat och skrivs spontant av personer som köper böcker. Vi på Team EAST Förlag kommer noga att studera sidan/sidor som du som recensent skriver på och nu önskar beställa recensionsexemplar för.

Vi skickar inga gratis exemplar av boken till någon som inte recenserar böcker på ett seriöst sätt. Med detta menas inte att allt du skriver behöver vara positiva ordalag. Kreativ kritik är också en recension att ta till sig för oss som förlag men även för författaren. Så vi ser fram mot att få dig att läsa boken och därefter recensera den, varmt välkommen att anmäla ditt intresse här nedan.
  

HRDBUNDEN PNGpng
4 augusti 2019  kommer vi öppna upp beställningssidan för recensionsexemplar av kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum 419.

Där kommer du även kunna ladda ned omslag och författarporträtt i högupplöst format.

För övriga frågor eller om du vill få ett påminnelsemejl då vi öppnat upp beställningssidan är du välkommen att höra av dig till oss fyll i mejlformuläret här nedan. Glöm inte att skriva vad ditt ärende gäller i mejlet och  också ditt namn på bloggen, Instagramkonto eller annat digitalt forum där du skriver om böcker !

Vi ser fram mot att få skicka ut ett recensionsexemplar till dig ihop med en extra överraskning  i bokpaketet. 

Vänligen

Team EAST Förlag

eastforlaglogofargeforhvitbakgrunnweb_6png


Jag vill få ett påminnelsemejl

4 augusti  2019 får du ett påminnelse mejl från oss om att du kan boka ett recessionsexemplar

 

5 augusti  2019 öppnar vi upp beställningssidan